Jobdag in Plopsa De Panne op woensdag 27 september 2023!

Het magische viersterren superior Plopsa Hotel zet zijn deuren open voor de Plopsa-Jobdag op woensdag 27 september 2023!

Schrijf je in & kom solliciteren voor Plopsaland, het Plopsa Hotel, de Plopsa Village, Plopsaqua en de hoofdkantoren van Plopsa, dit in het mooiste hotel van Vlaanderen.

Inschrijven kan via volgend formulier: Plopsa | Jobdag Plopsa De Panne

Ontdek onze vacatures

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Wat maakt een Plopsa-job uniek?

Maaltijdcheques

Wil je een lekkere Plop-hamburger eten of lunchen bij Mr. Spaghetti tijdens je pauze? Als vaste Plopsa-medewerker krijg je maaltijdcheques per gewerkte dag.

Tal van personeelsevents

Een jaarlijks uitgebreid ontbijt, lekkere barbecue, teambuilding en een betoverend personeelsfeest staan reeds op onze kalender. En nog zoveel meer...

Vergoeding treinabonnement

Kom je als vaste Plopsa-medewerker met de trein naar het werk? Goed nieuws! Wij voorzien een terug vergoeding van je treinabonnement!

Ontdek de magie van een Plopsa-job

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging vol avontuur? Misschien kunnen wij daar wel bij helpen! Want Plopsa is op zoek naar 750 nieuwe medewerkers, waarvan 250 seizoenmedewerkers en 500 jobstudenten!

Altijd een Plopsa-park in jouw buurt!

  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van dit online sollicitatieplatform uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?